Mengapa Blockchain?

Alamat Kontrak Pengesahan Sijil Berasaskan Blockchain

Edufex menggunakan teknologi blockchain, yang memindahkan maklumat pada pelayan Di antara format binari. Juga, maklumat pengguna tersedia dalam Blockchain, yang adalah selamat dan tidak selesa tentang penggodaman. Peringkat blockchain adalah mahal, dan kami menyumbang itu banyak menambah untuk kekal semuanya dilindungi dan jelas untuk digunakan untuk pengguna kami sahaja.

Edufex merevolusikan pengesahan sijil pendidikan berasaskan blokchain. Projek ini memperkasakan ekosistem e-pembelajaran yang canggih dengan menggunakan Token asli Edufex, token EDUX, pada blockchain TRON awam untuk dijana transaksi kontrak pintar dalam kalangan pengguna platform kami. Pengguna boleh beli token EDUX untuk menggunakan platform kami untuk pelbagai perkhidmatan, seperti mengesahkan diploma dan sijil mereka, yang akan memperkasakan mereka dengan lebih banyak lagi kuasa beli pada platform edufex.

  • Token:

    Untuk mengekalkan pendidik melalui video dan kursus, kami menawarkan token. Ia adalah selalunya bagaimana memperoleh pendapatan semasa mengajar. Ia menyediakan pendidik dengan motivasi untuk mengajar dan mengekalkan minat mereka dalam video dan kursus. Mereka boleh menukar token ini menjadi wang tunai. Perkara yang menarik ialah nilai token ini dengan kerap meningkat mengikut arah aliran pasaran.
  • Kerahsiaan:

    Kami menawarkan pensijilan kursus melalui Blockchain, yang sepenuhnya selamat kerana rekod blockchain tidak boleh dipalsukan. Blockchain menyediakan keselamatan amanah faktor apabila ia melibatkan perkongsian ijazah digital dengan seorang calon. Ia juga menyimpan data selamat kursus dalam talian. Juga, dengan bantuan Edufex, pelajar boleh menerima pensijilan yang diterima secara universal.

Pengagihan Token

Peruntukan Dana

images-not_found

Ahli Pasukan yang Hebat

images_not_found

Kyle Sykes

Ketua Pegawai Eksekutif (CEO)

Edufex team 2

Gem Ralph Caracol

Pemaju Rantaian Blok Teknikal

images_not_found

Ed Bienes

Penyelidikan & Pembangunan

Edufex team 4

Mulakan Kerjaya anda !

Tekan di sini

Siaran Akhbar

Akan datang
Akan datang
Akan datang
images-not_found
images_not_found
FAQ.

Soalan Lazim.

Edufex ialah platform dalam talian E-pembelajaran berasaskan blockchain. Ia menyampaikan semua mata pelajaran, topik, tutorial video, penilaian, bantuan dalam talian bagi pendidik, pensijilan dan ijazah universiti untuk pertumbuhan kerjaya anda dan peluang.

Terdapat pelbagai sebab yang menjadikan Edufex berbeza daripada E-pembelajaran lain platform
1. Urus niaga dan pensijilan selamat
2. Hubungkan pendidik global dengan pelajar global
3. Tutorial video dan bantuan dalam talian Pendidik
4.Platform berbilang bahasa
5.Pensijilan dan ijazah dalam talian
6.Pendaftaran dalam talian di universiti paling tinggi

1.Klik pada butang log masuk dan pop timbul akan dibuka. Sekarang, klik pada Pautan “Pengguna Baharu” kemudian borang akan dibuka.
2.Isikan semua butiran anda dan anda akan didaftarkan dalam Edufex.
3.Pilih mana-mana kursus yang anda ingin lakukan dan bayar yuran kursus untuk memulakan pembelajaran.

Di Edufex, pendidik boleh memuat naik tutorial kursus berbayar dengan penilaian, menyelesaikan pertanyaan pelajar, dan menyediakan bantuan pengajaran dalam talian kepada pelajar. Pelajar membayar harga untuk semua perkhidmatan ini dan Edufex menyediakan kos perkhidmatan ini kepada pendidik dalam bentuk token pada akhir kursus.

Daripada Pengguna Bahagia

edufex user 1 edufex user 2 edufex user 3 edufex user 4 edufex user 5 edufex user 6
images-not_found