images_not_found

Selamat Datang Ke Edufex

Edufex ialah platform berasaskan blockchain yang sedang trend dengan sistem pengurusan e-pembelajaran. Ia menghubungkan pelajar, pendidik dan universiti. Edufex membantu mereka mencapai matlamat kerjaya mereka dengan pelbagai kursus dalam talian dan mendapatkan pensijilan blockchain yang diterima secara universal untuk meningkatkan kemahiran pekerjaan mereka dan memajukan kerjaya mereka.

Banyak pendidikan, kursus profesional dan pensijilan tidak boleh diakses, berpatutan dan di luar jangkauan pelajar. Selain itu, perbelanjaan perjalanan dan sara hidup adalah setinggi langit. Walau bagaimanapun, kami berada di sana untuk memberikan sinar harapan dengan menyampaikan banyak kursus dalam talian tanpa sebarang halangan geografi atau linguistik.

Edufex percaya bahawa "Seorang yang berpendidikan dalam keluarga boleh mengubah kehidupan semua orang". Matlamat kami adalah untuk membolehkan pelajar mendapat manfaat daripada gangguan teknologi blockchain dan menjadikan setiap langkah dalam pendidikan dan kerjaya mereka lebih menawan, cekap dan bermanfaat. Menyediakan kandungan berkualiti yang boleh difahami (Video & penilaian maklumat) ialah matlamat kedua kami yang mendorong pertumbuhan pesat pelajar. Pengajar profesional tersedia untuk mengosongkan sebarang pertanyaan pelajar.

Edufex menyediakan sokongan pelanggan 24x7. Pasukan teknikal kami sangat aktif dan sentiasa memerhatikan sebarang amaran keselamatan dengan tindakan segera.

Pengagihan Token

Peruntukan Dana

Misi

Edufex percaya bahawa seorang yang berpendidikan dalam sebuah keluarga boleh mengubah kehidupan semua orang.

Selepas membayar wang yang banyak, menghabiskan kos perjalanan dan masa. Namun, Walau bagaimanapun, pelajar tidak berpuas hati dengan rangka kerja persekolahan lama kami. Misi kami adalah untuk membekalkan pengetahuan praktikal pengguna, kursus tanpa had dan latihan dengan pensijilan yang diterima secara universal pada satu klik tanpa membayar sebarang kos tambahan.

images-not_found
images-not_found

Penglihatan

Edufex menghormati wang dan masa anda. Visi kami adalah untuk memberi anda akses kepada sumber pengetahuan gergasi tanpa sempadan geografi.

Kami mempunyai pasukan guru terbaik dalam industri pendidikan yang menyediakan kandungan kualitatif untuk pelajar kolej dan tersedia dalam talian untuk menghapuskan keraguan mereka.

Masalah

Sarjana mencari pelbagai pilihan pembelajaran berasaskan web dan bersedia di kawasan persekolahan yang sedang membangun dengan sekatan yang tidak dapat dikira, yang mana pelajar merasakan selepas membayar perbelanjaan yang tinggi. Edufex ialah salah satu sumber pendidikan yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai.

 • Kenaikan eksponen dalam yuran
 • Halangan geografi
 • Kursus Terhad
 • Tapak web tidak mesra
 • Video yang membosankan
 • Format kursus yang tidak sistematik
 • Kurang penilaian
 • Ketidaksediaan guru dalam talian
 • Kurang dalam penjejakan fakta
 • Demo tidak tersedia
 • Kurang ketelusan
 • Dalam pasaran yang kompetitif ini, sukar untuk memilih yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai sumber pendidikan. Hari ini isu utama ialah keselamatan data dan pengetahuan
images-not_found
images-not_found

Penyelesaian

Edufex ialah salah satu sumber pendidikan yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai. Etika, moral dan kepercayaan kami adalah berpaksikan pelajar, guru dan profesional. Kami menggunakan Blockchain untuk menyampaikan kebolehcapaian pendidikan global. Ia adalah platform yang sangat selamat kerana penggunaan blockchain.

 • Laman web kami mesra pengguna, jadi pelajar bersedia untuk mencari maklumat yang diperlukan dengan mudah.
 • Bahan kajian diberikan dalam format yang sistematik.
 • Kami menyampaikan kursus tanpa had untuk pelajar, profesional, dan pembangunan guru dan global pendedahkan ilmu.
 • Kami sentiasa mencipta video yang menarik untuk pembelajaran pengguna, jadi tiada siapa yang keletihan semasa belajar.
 • Kami mempunyai guru terbaik dalam industri dan tersedia dalam talian untuk penyelesaian masalah pengguna. Pendidik menerima kelebihan Token apabila tamat kursus.
 • Pelajar boleh menjejaki prestasi mereka dan menyediakan banyak penilaian melalui tapak web kami.
 • Edufex ialah platform yang ideal dan menyediakan pelbagai penyelesaian pendidikan dengan bayaran yang berpatutan.
 • Ketelusan dan pengesahan melalui Teknologi Blockchain.
images-not_found

Ahli Pasukan yang Hebat

images_not_found

Kyle Sykes

Ketua Pegawai Eksekutif (CEO)

images_not_found

Gem Ralph Caracol

Pemaju Rantaian Blok Teknikal

images_not_found

Ed Bienes

Penyelidikan & Pembangunan

images_not_found

Mulakan Kerjaya anda !

Tekan di sini

Siaran Akhbar

images-not_found
images_not_found
FAQ.

Soalan Lazim.

Edufex ialah platform dalam talian E-pembelajaran berasaskan blockchain. Ia menyampaikan semua mata pelajaran, topik, tutorial video, penilaian, bantuan dalam talian bagi pendidik, pensijilan dan ijazah universiti untuk pertumbuhan kerjaya anda dan peluang.

Terdapat pelbagai sebab yang menjadikan Edufex berbeza daripada E-pembelajaran lain platform
1. Urus niaga dan pensijilan selamat
2. Hubungkan pendidik global dengan pelajar global
3. Tutorial video dan bantuan dalam talian Pendidik
4.Platform berbilang bahasa
5.Pensijilan dan ijazah dalam talian
6.Pendaftaran dalam talian di universiti paling tinggi

1.Klik pada butang log masuk dan pop timbul akan dibuka. Sekarang, klik pada Pautan “Pengguna Baharu” kemudian borang akan dibuka.
2.Isikan semua butiran anda dan anda akan didaftarkan dalam Edufex.
3.Pilih mana-mana kursus yang anda ingin lakukan dan bayar yuran kursus untuk memulakan pembelajaran.

Di Edufex, pendidik boleh memuat naik tutorial kursus berbayar dengan penilaian, menyelesaikan pertanyaan pelajar, dan menyediakan bantuan pengajaran dalam talian kepada pelajar. Pelajar membayar harga untuk semua perkhidmatan ini dan Edufex menyediakan kos perkhidmatan ini kepada pendidik dalam bentuk token pada akhir kursus.

Daripada Pengguna Bahagia

images-not_found images-not_found images-not_found images-not_found images-not_found images-not_found
images-not_found