images-not_found

Misi

Edufex percaya bahawa seorang yang berpendidikan dalam sebuah keluarga boleh mengubah kehidupan semua orang.

Selepas membayar wang yang banyak, menghabiskan kos perjalanan dan masa. Namun, Walau bagaimanapun, pelajar tidak berpuas hati dengan rangka kerja persekolahan lama kami. Misi kami adalah untuk membekalkan praktikal pengguna pengetahuan, kursus tanpa had dan latihan dengan pensijilan yang diterima secara universal di satu klik tanpa membayar sebarang kos tambahan.

images-not_found
images-not_found

Penglihatan

Edufex menghormati wang dan masa anda. Visi kami adalah untuk memberi anda akses kepada gergasi sumber pengetahuan tanpa sempadan geografi.

Kami mempunyai pasukan guru terbaik dalam industri pendidikan yang menyediakan kualitatif kandungan untuk kanak-kanak kolej dan tersedia dalam talian untuk menghapuskan keraguan mereka.

images-not_found
images-not_found
Ekosistem Edufex

Blockchain dengan LMS

Kami menawarkan kursus dalam talian kami dan memastikan pelajar boleh mencapai pensijilan di Blockchain Rangkaian. Edufex telah merevolusikan E-pembelajaran dengan memperkenalkan pendidikan berasaskan blockchain pengesahan sijil. Juga, sediakan platform untuk menjejak prestasi pengajian.

Skop & Pasaran Pendidikan

Saiz pasaran sektor E-pembelajaran adalah besar. Ia termasuk setiap individu yang menggunakan mudah alih dan internet. Satu ramalan kajian bahawa pasaran E-Pembelajaran global dijangka akan mencapai $336.98 bilion menjelang 2026 berkembang pada CAGR sebanyak 9.1% dari 2018 hingga 2026.

Pasaran e-pembelajaran di Eropah dijangka berkembang sebanyak $ 24.23 bilion sepanjang 2020-2024 berkembang pada CAGR sebanyak 12% dalam tempoh ramalan.

images-not_found
images-not_found

Aliran Terkini

E-pembelajaran berada dalam aliran industri pendidikan, tetapi E-pembelajaran menjadi bercabang pelbagai saluran sebaik sahaja kami menggerudinya. Pada masa kini, semua orang menggunakan saluran E-pembelajaran, tetapi saluran paling ringkas menyampaikan gambaran data yang lebih luas dan memberikan pendedahan global dan pertumbuhan kerjaya.

Dalam Covid 19, E-pembelajaran mencapai trend khas dan perubahan tingkah laku pelajar. Semua orang menggunakan pembelajaran mudah alih, aplikasi untuk belajar, kursus pembelajaran peribadi, pembelajaran maya, dan komuniti dalam talian.

 • Pertumbuhan Pantas Pasaran E-Pembelajaran:
  Kelajuan pertumbuhan pasaran ini adalah pada kadar kompaun dan peningkatan teknologi semasa sektor ini, menyelesaikan teknologi baru. Kini, syarikat menggunakan Blockchain, platform AI, Big Data untuk berjaga maklumat setakat ini.
 • Kandungan E-pembelajaran:
  LMS berada dalam aliran, dan ia memberi kesan secara langsung kepada resume pelajar. Dengan bantuan daripada LMS, pelajar meningkatkan kemahiran insaniah mereka dan menambah berat dalam resume mereka.
 • Analitis data melalui LMS:
  Syarikat semakin berorientasikan data dan ciri analisis data LMS membantu mereka mengendalikan perubahan pantas dalam landskap digital di tempat kerja, yang memberi kesan secara langsung; bagaimana korporat latihan direka bentuk, disampaikan dan dijejaki.
 • Tingkatkan penyampaian kandungan:
  Kandungan pembelajaran bertambah baik sehari. Tumpuan utama industri adalah ke arah; pelajar mudah bersedia untuk mempelajari subjek dengan menarik.

Edufex akan menjadi trend dan wajah baharu e-pembelajaran kerana kami menggunakan yang paling terkini Kaedah e-pembelajaran. Anda akan menemui rakaman pembelajaran yang menarik, nota, mengikut subjek kandungan, pendidik dalam talian, tiada isu linguistik, penilaian tanpa had, trek prestasi, dan pensijilan kolej rakan kongsi di tapak kami. Kami adalah kedai sehenti untuk segala-galanya.

images-not_found

Peluang Terkini

E-pembelajaran memberikan pelajar, pakar, pendidik dan perkongsian jejak pembelajaran, setiap orang boleh merancang pengajiannya dan mencapai hasil yang diharapkan. Terdapat banyak lagi peluang industri ini sebutkan seperti di bawah

 • Struktur royalti:
  Edufex menyediakan token kepada guru untuk melengkapkan video dan kursus untuk ditukar menjadi wang tunai.
 • Tiada sensitif masa:
  Pelajar boleh mengakses jumlah maksimum yang mereka perlukan; tiada tarikh akhir dalam tempoh pembelajaran dalam talian platform.
 • Bahan kajian fleksibel untuk korporat:
  Kami akan mencipta bahan kajian berdasarkan keperluan syarikat dan polisi pekerja mereka selama ini industri.
 • Akses Global:
  Memandangkan bahan kajian yang lengkap adalah berasaskan awan, ia memberi peluang kepada pelajar untuk mengaksesnya dari mana-mana sahaja melalui telefon bimbitnya.
 • LMS dengan Blockchain:
  Bahan kajian yang lengkap dijamin kerana kami menggunakan LMS dengan Blockchain, baharu teknologi dalam pasaran, dan mustahil untuk digodam.
 • Tiada kos perjalanan:
  Pengguna hanya memerlukan komputer riba dan sambungan internet untuk mengakses Edufex. Tidak perlu perjalanan untuk sampai dalam bilik darjah; pelajar boleh mengakses pendidikan global dengan satu klik.
 • Kesamaan:
  Mudah bagi orang yang terpelihara secara sosial untuk membahaskan pertanyaan mereka tentang Edufex kerana kami menyediakan satu kemudahan guru dalam talian.
 • Nilai Asas Pendidikan:
  Melalui E-pembelajaran, kita beralih daripada laluan pendidikan tradisional kepada laluan baharu. Mana yang lebih boleh dikekalkan dalam ingatan dan mudah untuk diketahui.
images-not_found

Ahli Pasukan yang Hebat

images_not_found

Kyle Sykes

Ketua Pegawai Eksekutif (CEO)

images_not_found

Gem Ralph Caracol

Pemaju Rantaian Blok Teknikal

images_not_found

Ed Bienes

Penyelidikan & Pembangunan

images_not_found

Mulakan Kerjaya anda !

Tekan di sini

Siaran Akhbar

Akan datang
Akan datang
Akan datang
images-not_found
images_not_found
FAQ.

Soalan Lazim.

Edufex ialah platform dalam talian E-pembelajaran berasaskan blockchain. Ia menyampaikan semua mata pelajaran, topik, tutorial video, penilaian, bantuan dalam talian bagi pendidik, pensijilan dan ijazah universiti untuk pertumbuhan kerjaya anda dan peluang.

Terdapat pelbagai sebab yang menjadikan Edufex berbeza daripada E-pembelajaran lain platform
1. Urus niaga dan pensijilan selamat
2. Hubungkan pendidik global dengan pelajar global
3. Tutorial video dan bantuan dalam talian Pendidik
4.Platform berbilang bahasa
5.Pensijilan dan ijazah dalam talian
6.Pendaftaran dalam talian di universiti paling tinggi

1.Klik pada butang log masuk dan pop timbul akan dibuka. Sekarang, klik pada Pautan “Pengguna Baharu” kemudian borang akan dibuka.
2.Isikan semua butiran anda dan anda akan didaftarkan dalam Edufex.
3.Pilih mana-mana kursus yang anda ingin lakukan dan bayar yuran kursus untuk memulakan pembelajaran.

Di Edufex, pendidik boleh memuat naik tutorial kursus berbayar dengan penilaian, menyelesaikan pertanyaan pelajar, dan menyediakan bantuan pengajaran dalam talian kepada pelajar. Pelajar membayar harga untuk semua perkhidmatan ini dan Edufex menyediakan kos perkhidmatan ini kepada pendidik dalam bentuk token pada akhir kursus.

Daripada Pengguna Bahagia

edufex user 1 edufex user 2 edufex user 3 edufex user 4 edufex user 5 edufex user 6
images-not_found